substitute book cover

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: 2008.

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
978-83-02-07120-1
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
2008.
Issue number
Wyd. 13.
Volume
278, [2] s. :
Dimensions
20x21 cm.
UDC
640.43/.44:641.54](075.3-021.66)
Object passwords
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. [280]. Bibliogr. s. [280].
Dla kl. 1 i 2 technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz technik organizacji usług gastronomicznych.
020
%a 9788302071201
080
%a 640.43/.44:641.54](075.3-021.66)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 13.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2008.
300
%a 278, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 20x21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [280].%a Bibliogr. s. [280].
521
%a Dla kl. 1 i 2 technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz technik organizacji usług gastronomicznych.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 978-83-02-07120-1

Available items

1.
Accession: I-W-119450-DO
Signature: 64
Status: To the reading room only

Most often borrowed